Verwijderen boomwortels

U hebt boomwortels in de tuin of bos die moeten verwijderd worden? U hebt geen idee hoe eraan te beginnen? U hebt gelijk! Het uitgraven van de boomstronk is een hele klus. Uitfrezen van een boomwortel is minder ingrijpend. De stronkenfreesmachine rijdt op banden waardoor er geen rupssporen op het gras achterblijven. Direct na het frezen is de grond terug bewerkbaar. Met de machine geraken we ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Meer info

Opkuis van verwilderde tuinen

Je hebt een huis gekocht waar de tuin al jaren niet meer verzorgd werd? Naast het uitfrezen van boomwortels zijn wij ook de specialist in het opkuisen van verwilderde tuinen. Wij helpen u graag met:

- opkuis van verwaarloosde tuinen
- bramen en struiken verwijderen
- verwijderen van hagen
- bouwrijp maken van uw grond

Meer info

Geen enkele doorgang is te klein

U woont in een rijwoning en geraakt niet met de nodige machines in de tuin? Geen probleem voor Wortelweg. U kunt rekenen op Yves Pyfferoen uit Torhout. Wij beschikken over een zeer smal ontworpen stronkenfrees waarmee we overal bij kunnen...

Meer info

Verwijderen van bamboe

U hebt in uw tuin last van woekerende bamboe? U bent niet in de mogelijkheid deze zelf te verwijderen? Bamboe verwijderen is inderdaad niet eenvoudig. Vermijd dat de bamboe na het weghalen terugkomt.
Meer info